WAT ER IN HET GELUIDSHUIS MET KLANK GEBEURT

overstijgt met glans de verbeelding. Met zeer veel oor voor detail bouwen we elke productie vanaf de absolute stilte op tot een geblinddoekt avontuur. Geen twee voetstappen zijn dezelfde, geen opengaande deur klinkt twee keer identiek. 

Contact: Het Geluidshuis, Julius De Geyterstraat 212, 2020 Antwerpen, info@geluidhuis.be

 

Trefwoorden:

warre borgmans, geluidshuis, luisterboek, audioboek, audio film, luisterverhalen, luisterverhaal, kabouter korsakov, kabouter korsakov in de metro, kabouter korsakov in de opera, kabouter korsakov in de puree, in het kippenhok, kabouter korsakov viert feest, hoorspel, heerlijk hoorspel,sprookjes, bokrokker, johanna en het gravensteen, brieven aan bijou, margareta's buren, nachtegaal, wilde zwanen, mestkever, vlo en de professor, reisgenoot, bremer stadsmuzikanten, zevenmijlslaarzen, gouden vogel, meisje met de gouden glimlach, zevende dienaar, storm, rattenvanger, wereld rond in 80 dagen, reinaert de vos

Het Geluidshuis

geluidshuis, hoorspelen, webshop, luisterverhalen, luisterboeken

(PERS)CONTACT UITGEVERIJ

Ann Desmet

+32 (0) 477 48 26 17

ann@geluidshuis.be

 

Kat Martynowski

+32 (0) 494 37 94 24​

kat@geluidshuis.be

CONTACT DISTRIBUTIE

Pascale Mertens

Sales Director Ballon Media

+32 (0) 3 294 15 16

P.Mertens@ballonmedia.com

TEKENINGEN, LIEFDES- EN ANDERE BRIEVEN

Het Geluidshuis Uitgeverij BVBA

Julius De Geyterstraat 212

2020 Antwerpen

+32​ (0)3​ 830​ 13​ 74​ 
info@geluidshuis.be 

BE 0474 542 905

HET HELE MAAKPROCES VAN EEN HOORSPEL

van sprookje over bewerking tot scenario, casting van de acteurs, opname, montage, mixen van muziek en algemene postproductie loopt gelijk aan dat van een film. Vooral de stap van verhaal naar een scenario in dialogen met acteurs die personages spelen, en niet slechts één stem die teksten inleest, maakt het verschil.

HET EINDRESULTAAT IS EEN GEDRAMATISEERDE VERTELLING

gelardeerd met geluidseffecten, de nodige ambiances, liedjes en een volledige underscore. Een hoorspel om u tegen te zeggen en om je verbeelding serieus in de watten te leggen.

EXTERNE KRACHTEN

EINDE