top of page
Ontdek Piep Fladdermuis en het hart van de yeti
Ontdek Piep Fladdermuis en het hart van de yeti

za 07 okt

|

Kinderboekhandel Pardoes

Ontdek Piep Fladdermuis en het hart van de yeti

Het Geluidshuis stelt op zaterdag 7 oktober een nieuw luisteravontuur voor van de kleine, gele held Piep Fladdermuis! Auteur Kim Crabeels vertelt, terwijl illustrator Emma Thyssen tekent. Acteur Dominique Van Malder is ook van de partij om samen met Kim en Emma jouw boek te signeren.

Tijd en locatie

07 okt 2023, 16:30 – 17:30

Kinderboekhandel Pardoes, Ontvoeringsplein 12, 2800 Mechelen

Praktische info

Het Geluidshuis stelt op zaterdag 7 oktober een nieuw luisteravontuur voor van Piep Fladdermuis! Auteur Kim Crabeels komt alles vertellen over deze kleine, gele held, terwijl illustrator Emma Thyssen de personages vormelijk tot leven brengt. Acteur Dominique Van Malder is ook van de partij om samen met Kim en Emma jouw boek te signeren.

We organiseren twee sessies (15u en 16u30) met telkens een signeermoment achteraf. Boeken kan je kopen voor of na de sessie. Graag eerst je boek afrekenen alvorens aan te schuiven aan de signeertafel. De presentatie bijwonen is gratis, maar inschrijven is verplicht!

Bereikbaarheid

Kinderboekhandel Pardoes bevindt zich in de oude stationshal van Mechelen Nekkerspoel. Je komt dus best met de trein of het openbaar vervoer. Parkeerinfo vind je hier.

Reserveer je plek

  • 1 ticket per persoon

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page