top of page
Exclusieve voorbeluistering De Haan Kantekleer
Exclusieve voorbeluistering De Haan Kantekleer

ma 29 mei

|

C o r s o

Exclusieve voorbeluistering De Haan Kantekleer

Spring uit de veren en kom als eerste mee luisteren naar het 19de Heerlijk Hoorspel van Het Geluidshuis in het bijzijn van een deel van de cast enSpring uit de veren en kom als eerste mee luisteren naar het 19de Heerlijk Hoorspel van Het Geluidshuis in het bijzijn van een deel van de cast en makers!

Tijd en locatie

29 mei 2023, 14:00 – 18:00

C o r s o, Driekoningenstraat 126, 2600 Antwerpen, België

Praktische info

Met trots stellen wij ons 19de Heerlijk Hoorspel voor in C O R S O (Berchem) in het bijzijn van onder andere Warre Borgmans (verteller), Geert Van Rampelberg (Kantekleer), Koen De Graeve (marter), Els Dottermans (vos), Camilia Blereau (kip) en Manou Kersting (vechthaan), en ook makers Paul Wauters (auteur), Mark Borgions (illustrator) en Koen Brandt (regisseur en componist). Held in hart en nieren Dempsey Hendrickx komt de beluistering in- en uitleiden.

Deze collectieve beluistering gaat door op pinkstermaandag 29 mei. Een gezinsticket kost € 20. In ruil hiervoor krijg je een exemplaar van het boek (met cd en downloadcode) dat je na de beluistering kan laten signeren door de aanwezige cast en makers.

Planning:

14u00 Deuren open

15u00 Start beluistering (intro + 79 minuten luisterverhaal + outro)

16u45 Signeersessie

Voor en na de voorstelling is de bar open.

Ticketvoorwaarden:

- Een gezinsticket twv € 20 biedt plaats aan maximaal 5 personen. Het effectieve aantal geef je in bij de aankoop ervan.

- Het ticket geeft recht op een exemplaar van De Haan Kantekleer. Dit wordt overhandigd op de dag van de beluistering.

- Tickets kunnen tot 48 uur voor het event (dus tot zaterdag 27 mei, 14u) kosteloos geannuleerd worden. Het totaalbedrag van € 20 wordt teruggestort.

- Annuleer je later, wordt het bedrag niet teruggestort en verlies je het recht op een boek aan de eventprijs van € 20.

Bereikbaarheid:

C O R SO is makkelijk bereikbaar met de wagen, maar parkeren is niet evident. Kom daarom met de benenwagen, je stalen ros of het openbaar vervoer. Station Antwerpen Berchem is op wandelafstand.

Reserveer je plek

  • De Haan Kantekleer

    Spring uit de veren en kom als eerste mee luisteren naar het 19de Heerlijk Hoorspel van Het Geluidshuis in het bijzijn van een deel van de cast en makers!

    € 20,00
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page