top of page

DRACULA GEEFT BLOED! JIJ OOK?

Bij het maken van Heerlijk Hoorspel 16: Dracula ging geen enkele druppel bloed verloren. Integendeel. Door de samenwerking met Rode Kruis-Vlaanderen hopen we zelfs nieuwe donoren en sponsors aan te spreken, want die zijn broodnodig.


Het aantal donoren kent sinds september een structurele daling. Laat de stijgende coronacijfers je echter niet afschrikken om bloed of plasma te gaan geven. Het gebeurt op een veilige manier en je kan er een mensenleven mee redden. Onze Dracula-helden gaven alvast het beste (bloed) van zichzelf:

GA OP #DONORDATE EN WIN

Bloed geven is niets om bang van te zijn, maar voor sommigen misschien wel comfortabeler met twee. Ga tussen maandag 26 oktober en vrijdag 6 november op #donordate en maak kans op 1 van de 100 wedstrijdexemplaren  van Dracula. Uiteraard worden de veiligheidsmaatregelen strikt gehanteerd.


DOE EEN VRIJBLIJVENDE GIFT

Vanaf vandaag kun je bij aankoop van Dracula in onze webshop een financiële gift doen. Dit kan tot en met 3 januari 2021. Daarna worden alle giften integraal doorgestort aan Rode Kruis-Vlaanderen.

Steun je liever rechtstreeks? Dat kan via deze link.

RECENTE BERICHTEN
bottom of page