CADEAUS MET EEN OOR-IGINELE EXTRA!

Begin jij ook al in de feestsfeer te komen? Toppie! Vanaf nu tot en met zondag 31 januari 2021 vind je in onze webshop enkele oor-iginele extra's*. In deze periode betaal je bovendien geen verzendkosten binnen België!

Hou er wel rekening mee dat we onze deuren even sluiten tussen 25 december en 3 januari. Online shoppen kan tot donderdag 24 december vóór 10u. Bestellingen die daarna worden geplaatst, worden verwerkt op maandag 4 januari.


MET EEN QUOTEBAG IN DE HAND, HEB JE DE HIPSTE TOTEBAG VAN HET LAND

Reinaert de Vos zette ons al eerder in 't zak, maar nu zijn ook De Mestkever, De Vlo en de Professor, De Reisgenoot en Koning Odysseus aan de beurt. Koop je één van deze titels, dan kan je er voor €5,00 extra een leuke quotebag bij bestellen. Ze zijn ook apart verkrijgbaar voor €5,95.*


EEN BEDANKKAARTJE VAN DRACULA BIJ EEN FINANCIËLE GIFT AAN RODE KRUIS VLAANDEREN

Tot en met 3 januari 2021 kan je bij aankoop van Dracula in onze webshop een financiële gift doen ten voordele van Rode Kruis Vlaanderen. Dracula dankt oe zeer met een leuke postkaart! Wij storten alle giften begin volgend jaar integraal door. Steun je hen liever rechtstreeks? Dat kan via deze link.


GRATIS VERZENDING

Tijdens de eindejaarsactie betaal je géén verzendkosten bij levering in België. Je hoeft hier zelf niets voor te doen, je winkelwagen doet dit automatisch.


*Deze acties zijn enkel geldig in onze webshop op geluidshuis.be.