top of page

WEDSTRIJD: WIE LUISTERT MEE NAAR KONING ODYSSEUS?


Het is feest in Het Geluidshuis want het 15de Heerlijk Hoorspel is er: Koning Odysseus! Deze Griekse wervelwind begint in een houten paard en eindigt met een dubbel-CD. Want wat koning Odysseus allemaal meemaakt op zijn tocht naar huis, komt minuten te kort.

Koning Odysseus ligt pas in de winkel vanaf woensdag 2 oktober, maar de Hermessen onder jullie (aka de goden van de snelheid) krijgen de kans om de exclusieve voorbeluistering mee te maken in aanwezigheid van scenarist Paul Wauters, illustrator Mark Borgions, regisseur/componist Koen Brandt én een deel van de cast. De beluistering gaat door op zondag 15 september om 15u in hetpaleis in Antwerpen. Na de voorstelling kun je je exemplaar aan een voordelig tarief kopen én laten signeren.

Ben je 8 jaar of ouder en wil je er graag bij zijn?

Blokkeer zondag 15 september in je agenda en zoek dan uit welke route koning Odysseus moet nemen om weer tot bij zijn vrouw Penelope en zijn zoon Telemachus te geraken. Klik op deze link voor het deelnameformulier én een grotere versie van het doolhof. Succes!

*Deelnemen kan tot en met zondag 25 augustus. Alle deelnemers worden op dinsdag 27 augustus via mail op de hoogte gesteld van het verdict.


RECENTE BERICHTEN
bottom of page