top of page

WIN HET NIEUWSTE HOORSPEL VAN HET GELUIDSHUIS!


Op woensdag 29 mei ligt Johanna en het Gravensteen in de winkel, een hilarisch historisch hoorspel over het Gravensteen in de 16de eeuw dat we maakten in samenwerking met Historische Huizen Gent en Gelotology.

Wil je op zondag 19 mei de exclusieve voorbeluistering bijwonen in het Arca Theater in Gent, samen met een deel van de cast en de makers? Doe dan mee aan de WEDSTRIJD én maak bovendien kans op een gratis exemplaar!

Wil je je kansen verdubbelen? Kom dan op zondag 5 mei naar Feest in 't kasteel, doe mee aan de zoektocht, ontdek Johanna en alle andere personages uit het hoorspel en maak ook langs deze weg kans op een familieticket voor de voorbeluistering of een van de andere leuke prijzen. Wie niet waagt, niet wint!


RECENTE BERICHTEN
bottom of page