PAASVAKANTIETIPS


Nog gaatjes in de paasvakantie? Hier zijn enkele tips!

KASTEEL VAN GAASBEEK

Vanaf zondag 7 april zitten er weer muizen in het Kasteel van Gaasbeek! Voor hun expo Feast of Fools. Bruegel herontdekt maakten we een audiogids waarin portiersmuis Arnoldus, zijn vriendin Albertina en kunsthistoricus Nonkel Rat op zoek gaan naar een gestolen schilderij van grootmeester Pieter Bruegel de Oude. De gekke muizen nemen je mee door het hele kasteel en wie het schilderij vindt, wordt beloond!

Meer info en openingsuren vind je hier.

BOKRIJK

Op zaterdag 6 april opent Bokrijk opnieuw haar deuren en is De Magische Smidse, een audiovisuele installatie, weer actief. Tip voor onderweg: De Bokrokker, een oorverdovend geestig hoorspel dat bovendien getipt werd door onze fans en daardoor de hele maand april verkrijgbaar is aan €15 ipv €21,95 in onze webshop.

Meer info en openingsuren vind je hier.

HET GRAVENSTEEN

Een bezoekje aan het Gravensteen in hartje Gent is altijd vree wijs. Geraak je er niet tijdens de paasvakantie? Noteer dan zondag 5 mei in je agenda, want dan is er het jaarlijks event Feest in het kasteel. Het ideale moment om een tipje van de sluier op te lichten van het hoorspel dat we samen met Historische Huizen Gent maakten. Je kan die dag ook een ticket voor de avant-première winnen... Allen daarheen!


RECENTE BERICHTEN