top of page

GRATIS DOWNLOAD CAFÉ CUBA


Op 11 november is het Wapenstilstand en is het precies 100 jaar geleden dat er een einde kwam aan WO 1. Daarom zetten we graag Café Cuba nog eens in de kijker, een meeslepend radiofeuilleton dat in 2014 reeds te horen was op Radio 2. Speciaal voor deze herdenking kun je het verhaal op 11 november GRATIS downloaden in de Geluidshuis-app (ipv €9,99).

Café Cuba is een verhaal over vriendschap, kunst en liefde tegen de achtergrond van de gruwel van WO I.

De jonge kunstenaar Koenraad Verstockt komt net van de academie en wordt meteen opgeroepen om zijn land te dienen. Zijn vader probeert intussen te overleven in het bezette Antwerpen, zijn zus trekt als verpleegster naar De Panne om gewonde soldaten te verzorgen en zijn broer wordt als gewonde soldaat naar Engeland gebracht voor verzorging...

Met de stemmen van o.a. Herbert Flack, Stef Aerts, Bert Huysentruyt, Ruth Bastiaensen, Jonas Vermeulen, Gène Bervoets, Mathias Sercu, Liesa Naert, Sara Vertongen, Natali Broods, Katelijne Verbeke, Stany Crets.

Concept: Koen Brandt en Stef De Paepe, scenario: Rudy Morren, Dirk Nielandt en Koen Brandt, regie: Leen Renders, muziek: Koen Brandt


RECENTE BERICHTEN
bottom of page