top of page

LUISTER MEE NAAR REINAERT DE VOS!


Spits je oren en kam je staart, want het nieuwe Heerlijk Hoorspel van Het Geluidshuis komt eraan: Reinaert De Vos! Maak kennis met een rinkelende chihuahua, een racende schildpad, een konijntje met overmoed, een harig eekhoorntje met een bijberoep, een afgetrainde beer, een wiskundige kat, maar vooral met... een sluwe vos die zich op slinkse wijze uit elke situatie weet te redden.

Reinaert De Vos ligt in de winkel vanaf woensdag 3 oktober, maar vroege vogels, pardon, vossen krijgen de kans om de exclusieve voorbeluistering mee te maken in aanwezigheid van scenarist Paul Wauters, illustrator Mark Borgions, regisseur/componist Koen Brandt én een deel van de cast. De beluistering gaat door op zondag 23 september om 15u in hetpaleis in Antwerpen. Na de voorstelling kun je je exemplaar aan een voordelig tarief kopen én laten signeren.

Ben je 8 jaar of ouder en wil je er graag bij zijn? Verkleed of schmink jezelf in een vos, maak er een foto van en upload die via dit deelnameformulier. Wij halen alle foto's door onze Vossenradar 2.0 en beoordelen ze op de schaal van Reinaert. De vossigste vossen worden beloond met een uitnodiging voor de exclusieve voorbeluistering.*

Belangrijk! Gelieve bij deelname zondag 23 september even te blokkeren in je agenda, want de plaatsen zijn erg gegeerd! Veel succes en wie weet tot binnenkort!

*Deelnemen kan tot en met zondag 2 september. Alle deelnemers worden op donderdag 6 september via mail op de hoogte gesteld van het verdict. Eén deelnameformulier/foto per persoon.


RECENTE BERICHTEN
bottom of page