top of page

KABOUTER KORSAKOV IN HET KIPPENHOK


In de gevaarlijke mensenwereld worden kabouter Korsakov en meneer Wattman achterna gezeten door een grote Deense dog. Ze vluchten tot bij een kippenhok, maar daar mogen ze niet binnen. Kip Curry vindt dat de kippen maar beter geen risico’s nemen met Hendrik Vos in de buurt. Maar dan stelt kabouter Korsakov hen voor om de vos te vangen. Strak plan, zeggen de kippen. Strak plan, zegt ook Kapitein Haan die net een dutje deed. Maar wat doe je met een vos als je hem eenmaal gevangen hebt? En wat vindt de boer van al dat kippengekakel midden in de nacht? En de boerin… die ziet ze vliegen!

Met de stemmen van o.a. Ini Massez, Jan Bijvoet, David Dermez, Tine Embrechts, Els Dottermans, Nele Goossens, Bruno Vanden Broecke, Lucas Van den Eynde, Ludo Hoogmartens en de zusjes Vinken als elfenkoortje.


RECENTE BERICHTEN
bottom of page