top of page

KABOUTER KORSAKOV IN DE PUREE


Het Geluidshuis brengt weer een nieuw avontuur van kabouter Korsakov waar menig kleuter (en stiekem meeluisterend ouderoor) weer van kan smullen: Kabouter Korsakov in de puree!

Na hun vertrek uit het kabouterbos, komen Kabouter Korsakov en meneer Wattman in de grote mensenwereld terecht. Rammelend van de honger, vallen ze het restaurant ‘In de puree’ binnen. Recht in een kom aardappelpuree. Omdat kabouter Korsakov vol puree hangt, denkt de slechtziende kok dat hij de hulpkok is. Kabouter Korsakov krijgt meteen de opdracht om soep te maken. Maar wanneer hij er per ongeluk een verdwijnpaddenstoel in laat vallen, verdwijnen er gasten uit het restaurant. Dan stapt plots de échte hulpkok het restaurant binnen en schiet de piekfijne ober in een Franse colère.

Met de stemmen van o.a. Ini Massez, Jan Bijvoet, David Dermez, Bruno Vanden Broecke, Lucas Van den Eynde, Geert Van Rampelberg, Nico Sturm en de zusjes Vinken als elfenkoortje.


RECENTE BERICHTEN
bottom of page