top of page

DOWNLOADCODES VOOR OUDERE HOORSPELEN

Sinds de release van hoorspel De Bokrokker en onze app (beide op 1 juni 2016) voorzien we onze nieuwe hoorspelen van een downloadcode. Ook eventuele herdrukken zullen hier in de toekomst van voorzien worden. Als je hoorspelen via onze eigen webshop bestelt, krijg je wel gegarandeerd een downloadcode.

Er zijn verschillende manieren om downloadcodes te verkrijgen voor hoorspelen die verschenen zijn voor we onze app hadden:

INDIEN JE JE CD’S NOG DAGELIJKS GEBRUIKT, ZIJN ER VOLGENDE OPTIES:

1.

Tegen een administratieve kost van €6, kunnen wij je voorzien van downloadcodes. Mail ons bij interesse en wij bezorgen je het rekeningnummer + mededeling. Stuur je CD’s op naar Het Geluidshuis, t.a.v. Kat Martynowski, Julius De Geyterstraat 212, 2020 Antwerpen. Steek er een kaartje bij met je postadres. Na betaling sturen we de CD’s geparafeerd weer jouw richting uit, incl. downloadcodes

2.

Je komt naar Het Geluidshuis mét je cd's (boeken zijn niet zo belangrijk). Wij signeren je cd's en geven je de downloadcodes ter plaatse mee. In dat geval moet je wel een dagje van tevoren verwittigen zodat er zeker iemand van onze verantwoordelijke collega's aanwezig is. Bellen kan op 03/830.13.74 tijdens weekdagen.

INDIEN JE JE CD’S NIET MEER NODIG HEBT:

Stuur je CD’s op naar Het Geluidshuis, t.a.v. Kat Martynowski, Julius De Geyterstraat 212, 2020 Antwerpen. Steek er een kaartje bij met je mailadres. Wij vernietigen de CD’s en sturen je via mail de nodige downloadcodes. Deze service is gratis!

RECENTE BERICHTEN
bottom of page