FLAUWE MOPPEN RALLY VOOR DE WARMSTE WEEK


Omdat er in Het Geluidshuis gemiddeld 23,8 moppen per uur worden gemaakt - met piekwaarden tussen 13u en 14u - waarvan minstens 83% vrij tot zorgwekkend flauw, steunen we tijdens de Warmste Week de Flauwe Moppenpot Actie van Radio 1. Per flauwe mop gaat er een euro in de pot. De opbrengst gaat naar Té Gek, een organisatie die het taboe rond psychische problemen wil doorbreken. MAAR ER IS MEER...! Op donderdag 21 december openen we de deuren van onze studio zodat ook jij je steentje kan bijdragen. Kom tussen 15u en 19u naar Het Geluidshuis gewapend met een euro, zet je achter de microfoon, vertel je flauwste mop én laat je regisseren door een professional! Achteraf monteren we de boel met lachband, boemboempetsjing, pweipweipweipweeeeeiiii én verdubbelen we de opbrengst! Wij hopen jullie massaal te verwelkomen, zodat deze actie geen grap wordt. (katsjing, weer een euro in de pot) Feel free om deze boodschap mee te verspreiden! PS: Wie nog Heerlijke Hoorspelen of avonturen van Kabouter Korsakov in huis heeft van vóór het geluidshuis-app-tijdperk, kan die dag ook zijn CD's meenemen om ze te laten registreren in ruil voor downloadcodes.


RECENTE BERICHTEN