top of page

DE GELUIDSHUIS-APP


Het Geluidshuis maakt al meer dan 10 jaar hoorspelen voor jong en oud. Deze worden te koop aangeboden in de vorm van boek + CD. Eén plus één is twee: de CD's van fans van het eerste uur zijn ondertussen wellicht meer dan grijsgedraaid. En uit de mode. Veel wagens en laptops zijn niet meer standaard voorzien van een CD-speler. Daarom gaat Het Geluidshuis vanaf nu de digitale toer op, met een eigen app in samenwerking met iCapps.

Gratis downloadcode Sinds de release van De Bokrokker (1 juni 2016) voorziet Het Geluidshuis bij elk nieuw hoorspel of herdruk een CD + downloadcode voor smartphone en tablet. Hiermee kan het aangekochte hoorspel gratis gedownload worden op de Geluidshuis-app. Wereldwijd luisterplezier Je kan in de app ook zonder code alle hoorspelen aankopen en downloaden. De betaling gebeurt net als bij andere apps via iTunes of GooglePlay. Voor betalen en downloaden moet je online zijn maar daarna kan er offline geluisterd worden. Bovendien kan je met één account op drie verschillende devices inloggen.

Boeken troef De fysieke boeken blijven uiteraard nog steeds te koop in de boekenwinkel en op de webshop van Het Geluidshuis. De prachtige illustraties van Mark Borgions maken het elke keer weer de moeite waard om tijdens een gezellige luistersessie al even gezellig door het boek te bladeren. En tussen haakjes: ze hebben een hoge cadeauwaarde.


RECENTE BERICHTEN
bottom of page