Krijg je graag een extra cadeautje op je verjaardag? Schrijf je dan officieel in voor deze nieuwsbrief, laat je geboortedatum achter en wij mailen je in de maand waarin je jarig bent een kortingscode t.w.v. €5!

 

De code is telkens drie maanden geldig bij aankoop van een product naar keuze in onze webshop en niet cumuleerbaar met andere kortingscodes. De code is dus niet geldig in de Geluidshuis-app.

Je mailadres blijft in het bezit van Het Geluidshuis en zal niet worden doorgegeven of doorverkocht aan derden. Het zal enkel gebruikt worden voor het versturen van nieuwsbrieven. Dit is conform de nieuwe privacywet die ingaat op 25 mei 2018. 

Contact: Het Geluidshuis, Julius De Geyterstraat 212, 2020 Antwerpen, info@geluidhuis.be

 

Trefwoorden:

warre borgmans, geluidshuis, luisterboek, audioboek, audio film, luisterverhalen, luisterverhaal, kabouter korsakov, kabouter korsakov in de metro, kabouter korsakov in de opera, kabouter korsakov in de puree, in het kippenhok, kabouter korsakov viert feest, hoorspel, heerlijk hoorspel,sprookjes, bokrokker, johanna en het gravensteen, brieven aan bijou, margareta's buren, nachtegaal, wilde zwanen, mestkever, vlo en de professor, reisgenoot, bremer stadsmuzikanten, zevenmijlslaarzen, gouden vogel, meisje met de gouden glimlach, zevende dienaar, storm, rattenvanger, wereld rond in 80 dagen, reinaert de vos