top of page
 REEKSEN-HH_jobhopper 23.png

Welkom!

De hoorspelen van Het Geluidshuis,

da's luisterplezier voor kinderen

van 6 tot 106 jaar!

Beeld - brunchen met Assepoester (onbewerkt) (c) Diego Franssens +2_edited.jpg

Brunch met Assepoester!

Op pinkstermaandag 20 mei organiseren we samen met hetpaleis een feestelijke brunch ten voordele van de vrienden van hetpaleis gevolgd door een grote voorleessessie van Assepoester. Zo vieren we samen 20 jaar hoorspelmakerij én steunen we een goed doel!

 

Vriendschap gaat door de maag

De vrienden van hetpaleis is een bonte verzameling van mensen die zorgen voor extra financiële middelen om zo veel mogelijk kinderen met beperkte middelen te laten genieten van theater. Iedereen die een bijdrage (hoe klein ook) levert, is een vriend van hetpaleis.

 

Op het programma

11u00: Welkom om aan te schuiven aan de lange tafels op het Theaterplein. Verwacht je aan een rijkelijk vegetarisch buffet met onder andere pistolets, sandwiches, verschillende soorten beleg, granola, yoghurt, fruit, sap en nog veel meer. We werken uitsluitend samen met lokale leveranciers. Later aanschuiven mag ook. Het buffet sluit om 13u00.

14u00: Grote voorleessessie in de grote zaal met meesterverteller Warre Borgmans en Lander Severins (prins Tony).

15u30: Opening pop-up shop in de foyer. Je kan er luisterverhalen kopen - aan vriendenprijs - en laten signeren door Warre Borgmans, Prins Tony en Mark Borgions (illustrator).

bottom of page